Tilslutning og omfang

Tilslutning og omfangDe tilhørende vilkårene (“Regler” eller “Vilkår og betingelser”), administrerer en legitim autoritativ forståelse blant oss, og du bruker nettstedet vårt og administrasjonene http://bestenorskelister.com (“Website” eller “Administrasjoner”). På denne måten er det viktig at du legger til rette for innsats for å lese godt gjennom dem. Ved å grense, besøke eller bruke nettstedet, innser du at du har en sak og forstått de vedlagte vilkårene, inkludert personvernreglene, og at du samtykker i å være bundet av dem og holder deg fast til materialets kjære og retningslinjer for nettsideutnyttelse. . Du bekrefter også at disse vilkårene er en koblingskontrakt mellom oss, thebestnosites.com og deg.

I tilfelle at du ikke aksepterer disse vilkårene, kan du ikke åpne, akseptere eller bruke denne nettsiden eller noe av de tjenestene det er levert. MAN MÅ VÆR MINIMUM 18 ÅR FOR Å BRUKE WEBSITE.

MERK: WEBSITE, TJENESTER, INNHOLD OG ENKELT FUNKSJONER LEVERES “I sin nåværende tilstand”. VI ER IKKE ANSVARLIG FOR TAP ELLER SKADE TIL DIG Som et resultat av bruken av denne nettsiden og de tjenestene du finner her. DIN BRUK AV WEBBPLATSEN OG TJENESTENE ER FULLT PÅ ETT ANSVAR. ALLE RETTIGHETER TIL INNHOLDET VEDRØRENDE WEBSIDEN OG VIA TJENESTER ER BRUKT. VI VIL IKKE VÆRE UTTRYKKELIG ELLER AUTORISERT, UNDERFORSTÅT, ANBEFALT ELLER ANVENDELSE PÅ ANSVAR UTFØRT PÅ GRUNNLEGGENDE INNHOLD, SOM ER TILGJENGELIGE PÅ SIDEN. VI INKLUDERER IKKE VÅRE ANSVAR FOR TAP ELLER SKADER SOM KAN GJØRE MED SÅDAN FORANSTALTNINGER OG INNHOLD.

Ledelsen av tjenestene og nettsiden

A) nettstedet er tilgjengelig for deg i privat og ikke for forretningsbruk;

B) Du samtykker i å benytte nettstedet slik det er skrevet i disse retningslinjene og som angitt av riktig kjære og retningslinjer. Du er av og til ansvarlig for eventuelle merknader du kan overføre eller sende inn på Nettstedet (“klientformet substans”). Det er din plikt hvis noen av disse retningslinjene blir misbrukt eller av en tilfeldighet at de blir sett inn i det som er fornuftig som en pause, og på denne måten kan du bli utsatt for eventuelle skader som kan oppstå som følge av en slik brudd. Du må ikke bruke nettstedet på manerer som kan forstyrre bruken eller påvirke innholdet på nettstedet til forskjellige kunder. Vi forbipasserer privilegiet til å undersøke eventuelle brudd eller påståtte brudd på disse reglene og enhver annonsert brudd eller påstått brudd på disse reglene av regjeringen. C) Vi kan holde deg fra å bruke nettstedet på sjansen for at vi er påvirket av aktiviteter som misbruker eller kan deklareres som en brudd på disse reglene. Vi har også mulighet til å begrense bruken av nettsiden for deg av en annen grunn, og vi forbeholder oss muligheten til å stenge bruken av nettstedet.

Data beskyttet

Det er utenfor fantasiens rike å forvente å sende eller overføre (samme innhold som klienten har gjort) enhver form for data som er besatt av en annen samling og i henhold til disse retningslinjene sikret opphavsrett og / eller varemerkelov. Protester i forhold til varemerker eller opphavsrettskrenkelser vil bli utforsket av oss og utvist på tilfeldig tilfeldighet at vi finner ut at saken er riktig.

Tilkoblinger TIL TREDJE PART

Nettstedet inneholder forbindelser til outsider nettsteder. Til tross for kommentarer og undersøkelser av utenforstående sider. Tilkoblinger kan legges opp av deg, oss, forskjellige kunder, forskjellige sammenkomster eller Google AdSense. Vi har ingen innflytelse på eventuelle forbindelser som fører til utenforstående. Vi er heller ikke ansvarlige for eventuelle skader eller ulykker som kan være forårsaket av deg ved å tappe på slike forbindelser med utenforstående. Vi har sjansen til å vinne provisjon gjennom ulike program gjennom spesialister holdt av utenforstående. Deltakelse I vårt datterselskapsprogram som er utført av outsidere, er det ikke et forslag til nettstedet til slik outsider-side.

Trinn for trinn instruksjoner for å se VI

Shahid Anish (WordPress Developer), [16.04.19 13:24]
Rangeringer og vurderinger som er tilgjengelige på nettstedet, inkludert innhold som referert ovenfor, er en blanding av forslag avhengig av perspektiver, karakter, kommentarer og kundeopplevelse, akkurat som vår egen vurdering og situasjonsberegninger. For å gi deg slike gratis data, oppretter vi promotjonsinntekter fra selgere som vises på nettstedet, inkludert leverandører introdusert og plassert på våre benchmarking. Vi aksepterer ingen ansvar for hver ekspres garanti mtp. attraktivitet, utilstrekkelighet, betydning, relevans eller hensiktsmessighet av data I dette arkivet. Vi gjør vårt beste for å holde dataene nøyaktig og moderne. Nettstedet og administrasjonene som er tilgjengelige fra metoder for eller på nettstedet, er gitt “som muligens”, og bruken av dataene på dette nettstedet og elektroniske administrasjoner er på egen risiko og plikt.

Garanti DISCLAIMER

VI LEVERER IKKE ANSVARLIG GARANTI PÅ WEBSIDEN, INDIREKTE ELLER DIREKTE, MEN ANDRE END ANNEN GARANTIER AV SALGBARHET, EGNETHET FOR VISSE FORMÅL ELLER BESKYTTELSE AV OPPHAVSRETT. Stoff av nettsiden og retur er gitt “som kan være” og nettsiden er brukt til eget ansvar. DU ER ANSVARLIG FOR DIVERSE SKADER PÅ DATASYSTEMET, SOM KAN INGJØRES SOM RESULTAT AV BRUK AV WEBSTEDET. Vi kan ikke garantere at nettsiden er tilgjengelig kontinuerlig hele tiden. VI HAR INGEN GARANTI FOR INNHOLDET OG INFORMASJON TILGJENGELIG PÅ WEBSIDEN ER PÅLESTELIG, KORREKT ELLER SANN. Vi gir heller ikke noe som sikrer at vi vil løse eventuelle deformiteter, blunders eller overvåkinger på nettstedet. Vi gir heller ikke noen garanti for at eksterne revisjoner er presise; Vår undersøkelse av outsider destinasjoner avhenger av vår erfaring med disse outsider lokalene, motivasjoner fra ulike sammenkomster og studier ledet av andre. Vi gir ikke noen garanti for at du vil finne ut at de spesifikke outsider-lokalene er smakfulle, eller at de kan gi noen utfall som du kanskje trenger fra disse outsider-nettstedene.

Risikobegrensning

DU ER ENIGE OM at vi ikke tar ansvar for umiddelbar tap eller skade, direkte eller indirekte skader, spesielle eller eventuelle tap av gevinster, arbeidsplasser eller råd du må vente eller ta vare på for bruk av nettsiden eller konfidensialiteten du må bestille eller bruke Tredjeparts nettsteder som kan kobles fra eller til nettsiden. Hengelighetsansvar bør ikke endres selv om vi blir informert eller gitt om muligheten for slikt tap eller skade.

Blended

Noen få deler eller bestemmelser i disse vilkårene som er observert å være ulovlige, ugyldige eller ikke håndhevbare, kan ikke unngås og anses å være uanvendelige for graden av slik ulovlighet, mangel eller håndhevelse, og kan handles, beroligere en erklæring eller forbehold som komparativ som det er tenkelig å komme til den ulovlige eller ugyldige utsagnet, som vedrører den typiske rutinen med hensyn til medisin der ute. Ovennevnte ordninger vil ikke bli påvirket, og med den begrunnelse at et slikt arrangement er ugyldig, ulovlig eller uhåndhevelig, forblir de helt passende og på samme måte legitime. Etter fokusene som er omtalt ovenfor, er vi ikke forpliktet til noen form for garanti, og på denne måten vil vi ikke bli holdt faglig i løsningen av fokusene som er omtalt ovenfor, og forskjellige problemer som kan bli funnet i denne rapporten.

Arrangement på konflikter

Shahid Anish (WordPress Developer), [16.04.19 13:24]
Både vi og dere vil ikke være interessert i å samle aktivitet eller virksomhet for saker sikret av denne forståelsen. Du lager en avtale for å unngå å ta en interesse i alle tilfeller av juridisk rådgiver eller annet skildring, eller å bli med på garantibeskrivelser med en annen persons sak ved tilfeldig tilfeldighet at vi er en del av kravet. Arrangementer I debattmålene vil sanctum regjeringens retningslinjer bli gjort som per spørsmål. Eventuelle beslutninger om kjøpmannenes erklæring kan bli anmodet om i en domstol som har landestandard. Ikke avhengig av ulike ordninger under den aktuelle loven, en gå mellom vil ikke reservere privilegiet til å gi skader, som alle gjelder for saker som er i stridssaker disse betingelsene. Du må innlemme navn og adresse og en fornuftig forklaring som sier at du må avslutte denne saken. På den tilfeldige sjansen at uregelmessigheten utvider gjengaktivitet og varierende forskjellige saker i interesse for utenforstående som referert til før, ikke kan fullføres, fokuseres alle referanser tidligere i